Gerekli önümler: 1 kg. et, böwrek, ýürek we öýken.
Eti, ýüregi, böwrekleri, öýkenleri we sogany ownuk böleklere dogramaly we ony pessejik otda gaýnatmaly. Taýýar bolmazdan 15 min. öň çorbanyň içine dogralan pomidor, duz we burç goşmaly. Iýmezden öň etleri we täze ýapylan çöregi ownujyk böleklere bölüp, çanaga guýmaly we üstüne dogralan sogan sepip çorbany guýmaly.
Eti, ýüregi, böwrekleri, öýkenleri we sogany ownuk böleklere dogramaly we ony pessejik otda gaýnatmaly. Taýýar bolmazdan 15 min. öň çorbanyň içine dogralan pomidor, duz we burç goşmaly. Iýmezden öň etleri we täze ýapylan çöregi ownujyk böleklere bölüp, çanaga guýmaly we üstüne dogralan sogan sepip çorbany guýmaly.
http://lebapkitchen.tm.iatp.net/ ADRESİNDEN ALINTIDIR
GEREKLİ MAHSÜLLER: 1 kg et, böbrek, yürek ve akciğer(öfke)
Eti,yüreği, böbrekleri, akciğerleri ve soğanı ufanık
Bölüklere/parcalara doğramalı ve onu ocaktaki atete kaynatmalı
Hazır olmazdan 15 dk önce çorbanın için doğranmış/doğranan
Domates,tuz ve biber katmalı/koşmalı (koşmak=katmak şirk/eş koşmak gibi)
Yimezden önce etleri ve taze/yeni yapılan çöreği ufancık/ufacık bölüklere bölüp
Çanağa koymalı ve üstüne doğranmış soğan sepip çorbayı koymalı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder